Data en tijden

Deze reeks bestaat uit zes colleges en start op dinsdag 12 november 2019. 

De colleges vinden plaats op dinsdagen in een collegezaal van de Nyenrode Business Universiteit. De ontvangst is om 15:00 uur. De colleges starten om 15:30 uur en eindigen rond 19:00 uur inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin je een lichte maaltijd krijgt aangeboden.

Organisatie

De Collegereeks Kwaliteit in digitale transitie wordt georganiseerd door Management Impact Academy (onderdeel van Boom uitgevers) in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit.
De factuur ontvang je van Boom uitgevers Amsterdam.

Bekijk hier het volledige aanbod aan events en reeksen van MI Academy.

Locatie

Locatie: Nyenrode Business Universiteit in Breukelen.

Deelnameprijs en korting

Genoemde prijzen zijn excl. btw per persoon, inclusief een lichte maaltijd

  • Reguliere prijs: € 2.195 (excl. btw)
  • Als abonnee op de nieuwsbrief van Management Impact, Sigma, Coachlink en/of Businezz ontvang je € 150,- korting. De prijs is € 2.045 (excl. btw)
  • NNK-leden krijgen 10% korting. De prijs is € 1.975,50 (excl. btw)

 

Voor wie?

Je bent directeur, kwaliteitsmanager, kwaliteitsmedewerker, kwaliteitscoördinator, KAM-manager, procesmanager of vanuit een andere functie eindverantwoordelijk voor de kwaliteit binnen je organisatie.

Deelnamecertificaat

Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat van MI Academy en Nyenrode Business Universiteit.

 

 

 

 

Heb je vragen over de inhoud van de reeks?
Telefoon: 088 - 8085 110
E-mail: moniquekrol@managementimpact.nl

Annuleren
Tot vier weken voor aanvang van de eerste dag kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaal je 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet Management bv.

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.
 

inschrijfformulier maken
 inschrijfformulier maken